Benvinguts al Grup de Psicologia

Hola companys
Volem donar-vos la benvinguda a aquest grup on esperem les vostres aportacions i comentaris. En la següent presentació podeu veure els objectius d'aquest grup.
Poc a poc anirem afegint les activitats programades per al proper semestre.
Desitjem que us agradi i que participeu activament en el grup, tant en opinions com en la vostra presència a les activitats.
Gràcies en nom de tots els coordinadors!


lunes, 6 de octubre de 2008

Comencem a treballar



Hola a tothom!!!
A partir de la Trobada de la UOC a Bellaterra el dissabte 27 de setembre, ha quedat presentat oficialment el nostre GRUP de Psicologia. Uns dies abans van obrir un forum pròpi Grup de Psicologia de la UOC, al que podeu accedir des del Campus com tanmateix des de l'espai del GRUP. Sembla que mica en mica anem avançant. Potser la part més lenta era iniciar totes aquestes passes, ara el més difícil serà mantenir l'interès i les activitats i espais creats. Ens toca, per tant, reactivar aquest blog i connectar-lo amb les activitats que estem iniciant al forum. Aquest és l'objectiu principal d'aquest missatge.
Les primeres activitats iniciades són:
  • Debat sobre l'intervenció del psicòleg en àmbits clinics.

  • Debat sobre l'intervenció del psicòleg en la infància i la adolescència.

  • Debat sobre les mediacions.

Esperem la participació de tots en aquests com en d'altres debats que considereu del vostre interès. Estem preparant, com ja van anunciar a la Trobada, dues activitats presencials per realitzar en aquest semestre:

  • Conferència sobre el panorama actual de la psicologia. (a concretar dada de novembre)

  • Conferència sobre tècniques, tractaments i teràpies psicològiques. (final semestre)

Hem proposat que aquestes primeres intervencions presencials les portin a terme professors de la UOC. I esperem que siguin el començament d'activitats presencials de diferents àmbits de la psicologia, tant a càrrec de professors de la nostra com d'altres universitats o organismes competentes en la matèria proposada.
De totes aquestes activitats i les que es vagin realitzant, esperem que sortin grups de treball tant virtuals com presencials que decideixin treballar i aprofundir en temes determinats derivats dels debats i/o d'altres activitats. És el nostre objectiu general, construir entre tots un espai divers i interrelacionat entre disciplines afins a la psicològia, capaç d'establir víncles dins i fora de la nostra universitat. I res més, agrair el vostre suport i esperar la vostra participació, com també qualsevol consulta, informació o proposta que volgueu fer.
Aquest espai i aquest GRUP és de tots. Aprofiteu-lo i gaudiu-lo.
Una abraçada.

Maria Sanguino.
Equip de Coordinació del Grup de Psicologia



No hay comentarios: